Aoulad naar Anderlecht: "Mijn hart gevolgd"

DONDERDAG, 16 FEBRUARI 2012, 08:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Brussels-middenvelder Mohammed Aoulad heeft een contract voor drie jaar getekend bij Anderlecht. De speler is verheugd. "Ik heb mijn hart gevolgd", zegt hij. Voorzitter Vermeersch reageert verbitterder.


Voor Aoulad is deze transfer een terugkeer naar een oude club. "Mijn eerste voetbalpasjes heb ik inderdaad bij Anderlecht gezet. Tot mijn veertiende heb ik er de jeugdreeksen doorlopen", vertelt hij in Het Laatste Nieuws. Na Anderlecht volgden Schaarbeek en de laatste drie jaar speelde hij bij Brussels.

Behalve Anderlecht toonden nog een resem andere clubs interesse. "Reeds in november vorig jaar klopte Club Brugge aan. Ook was er vage tot concrete interesse van Standard, GBA, Duitse tweedeklassers en ploegen uit Turkije en Marokko. Waarom ik voor Anderlecht heb gekozen? Bij paars-wit kan ik verder progressie maken in een goed gestructureerde club, maar ik heb ook mijn hart gevolgd."

Vermeersch: "Anderlecht geeft ons enkel brocolli's"

Aoulad is na Kouyaté en Veselinovic de derde speler in enkele jaren die Brussels ruilt voor Anderlecht. Vorig seizoen sloten beide clubs een samenwerkingsakkoord, maar Brussels-voorzitter Johan Vermeersch reageert nu bijzonder verbitterd op het verlies van Aoulad.

"Wat zij ons al gegeven hebben? Twee broccoli's", zo verwijst hij naar spelers Seck en Baras, die bij Brussels nog niet gebracht hebben wat van hen verwacht werd.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.