Kouyaté: "We verwachten een hel"

ZONDAG, 12 FEBRUARI 2012, 10:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Standard - Anderlecht is geen gewone wedstrijd. De spelers van Anderlecht lijken alvast klaar voor de strijd van straks. "We verwachten een hel", aldus Cheikhou Kouyaté. "Zij zullen de 5-0 uit de heenmatch niet vergeten zijn."


"De Luikenaars zullen spelen als een gewond dier. Het wordt dus moeilijk, maar we zullen er alles aan doen om iets te rapen", zo belooft de Senegalees. "Het is misschien allemaal nog niet essentieel, maar wij willen zoveel mogelijk punten pakken om met een comfortabele voorsprong aan de play-offs te beginnen. Dit seizoen moéten we gewoon kampioen worden."

Voor Mbokani en Jovanovic wordt het straks een extra speciale wedstrijd, maar Sacha Kljestan verwacht niet dat ze zich hierdoor zullen laten afleiden. "Ik denk niet dat Jova ooit nerveus wordt", aldus de middenvelder. "Hij heeft een pak ervaring en zal zijn streng wel trekken. En wij zullen achter hem staan, zoals altijd."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.