Geen Mbokani zondag tegen Standard?

VRIJDAG, 10 FEBRUARI 2012, 18:22 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs maakte vanmiddag zijn selectie bekend voor de topper op Standard. Of Dieumerci Mbokani zondag kan spelen, is niet zeker. De spits sukkelt met de rug en trainde vandaag niet. Ook morgen zal hij dit niet doen.


"Dieu moest gisteren al vroeg de training verlaten", legde Jacobs vanmiddag uit op zijn persconferentie. "Het is dan ook nog onzeker of hij tegen Standard zal kunnen spelen." Patou Kabangu onderging vandaag een echo nadat hij gisteren een trap op de knie kreeg. Beide spelers maken wel deel uit van de kern.

Wie Jacobs zondag wel zeker mist, is Marcin Wasilewski. Denis Odoi zou een logische vervanger zijn. "Ik heb hem gesproken en hij is één van de opties", aldus Jacobs. "Maar of hij Marcin vervangt, weet ik nog niet. "We hebben op training verschillende zaken uitgeprobeerd. En elk van die opties heeft zijn voor- en nadelen."

Selectie: Biglia, Canesin Matos, Cordier, Deschacht, De Sutter, Gillet, Jovanovic, Juhasz, Kabangu, Kljestan, Kouyate, Marecek, Mbenza, Mbokani, Odoi, Proto, Safari, Schollen en Suarez.

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.