Ook Proto krijgt nieuw contract

ZONDAG, 5 FEBRUARI 2012, 10:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In navolging van Guillaume Gillet zal ook Silvio Proto binnenkort een nieuw contract ondertekenen. "Je moet geen transfer naar het buitenland willen om de transfer", aldus Proto, die wel wat ziet in een Amerikaans avontuur.


"Ik lig nog onder contract tot 2015, maar de besprekingen over een nieuwe overeenkomst gaan de goeie kant uit. Voor het einde van het seizoen geraken we er zeker uit", aldus Proto in Het Laatste Nieuws. "Het is een blijk van respect van de club dat ze van mij op termijn een van de pijlers van de ploeg willen maken. Herman Van Holsbeeck heeft me gezegd dat mijn rol in de kleedkamer heel belangrijk is."

Terwijl veel voetballers dromen van een transfer naar het buitenland, hoeft dit voor de 28-jarige Proto niet per sé. "Ik zou er geen plezier aan hebben om in de kelder van een groot kampioenschap te spelen. Het belangrijkste is voor mij dat mijn familie zich goed voelt. Daarom zou ik niet ingaan op aanbiedingen die voor een jonge vrijgezel wél interessant zijn, omdat je er miljoenen mee verdient", zo zegt Proto. "Maar de laatste twee jaar van mijn loopbaan in de Verenigde Staten gaan spelen, dat zegt me wel iets."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.