Toszer: "Ik zal niet met Juhasz samenspelen"

ZATERDAG, 4 FEBRUARI 2012, 10:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Daniël Toszer speelt morgen met RC Genk op Anderlecht. Het scheelde niet veel of hij stond in het andere kamp. "Ik ontken niet dat er met Anderlecht is gesproken, maar dat is op niets uitgedraaid", aldus Toszer.


Roland Juhasz had zijn landgenoot nochtans graag naar Anderlecht zien komen. "Maar van samenspelen met Roland zal niets in huis komen", zegt Toszer nu in Het Laatste Nieuws.

"Ik zal Genk dus na het seizoen verlaten als vrije speler. Eén van de volgende dagen zal ik de naam van mijn nieuwe club bekendmaken. Jullie weten wel wie de voorbije weken het hardst aan mijn mouw trok", zo verwijst Toszer naar het Italiaanse Genua.

Maar morgen wacht eerst Anderlecht. "De kloof met de leider mag niet te groot worden. Niet verliezen is dus de boodschap", aldus de Genk-aanvoerder. "De titel is op dit ogenblik veraf, maar de kloof met de andere ploegen is overbrugbaar en geen van die rechtstreekse tegenstanders maakte op mij tot nu toe een onvergetelijke indruk."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.