De Sutter: "Ik weet wat Jacobs over mij denkt"

DINSDAG, 31 JANUARI 2012, 15:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Tom De Sutter beleeft zware tijden. Hij speelt amper, maar mag Anderlecht niet verlaten "Het is niet gemakkelijk om me te motiveren", zo geeft De Sutter toe. "Gelukkig heb ik Hasi. Ik spreek veel met hem."


In de vier matchen die Anderlecht in 2012 al speelde kwam Tom De Sutter slechts 18 seconden in actie. Velen zagen die korte invalbeurt tegen Club Brugge als een vernedering. De Sutter tilt er echter niet aan. "Ach, ik heb al zoveel ontgoochelingen moeten slikken. Het was niet moeilijk om dat moment te vergeten", zo zegt hij in La Dernière Heure.

Een gesprek met Jacobs hoeft De Sutter niet. "Ik weet wat hij over mij denkt en hoe hij mij ziet", aldus de spits. "Wat precies? Dat moet je aan hem vragen, maar aangezien ik niet speel ... Ach ja, dit is het leven van een voetballer. Maar van de ene dag op de andere kan wel alles veranderen."

"Fans verwarmen mijn hart"

Dat Anderlecht De Sutter niet laat gaan, geeft hem gemengde gevoelens. "Het is moeilijk om te blijven als je niet mag spelen, maar het bewijst dat de club me niet als het vijfde wiel aan de wagen beschouwt. Behalve met Jacobs heb ik met niemand probemen. Het bestuur, de fans, mijn ploegmaats, ik hou van hen allemaal."

"Het bestuur was ook erg duidelijk dat het me niet wilde laten gaan. Dat stel ik wel op prijs. Maar ondertussen verdoe ik wel mijn tijd. Het troost me dat de fans me nog steeds liefhebben. Tegen Beerschot hoorde ik ze mijn naam scanderen, dat was echt hartverwarmend."

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.