Biglia: "Niet makkelijk tegen vriend Losada"

MAANDAG, 30 JANUARI 2012, 10:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Lucas Biglia vocht tegen Beerschot menig duel uit met Hernan Losada. "Het was niet makkelijk om tegen een vriend als Losada te moeten spelen", aldus Biglia. "Maar in het voetbal weet je dat iedereen zijn eigen kleuren verdedigt."


"Losada deed het heel goed", zo vertelde Biglia na de partij over zijn landgenoot die het bij Anderlecht niet kon waarmaken. "In het spel van Beerschot krijgt hij veel vrijheid. Ik moest hem voortdurend in de gaten houden. Hij kon overal opduiken."

Over de match zelf had Biglia niet veel te melden. "Het werd een moeilijke wedstrijd voor ons. Ik denk dat we niet meer dan een punt verdienden. Die 0-0 zegt veel over de match. Ik heb welgeteld twee kansen gezien. Beerschot is een goede ploeg die sterk georganiseerd speelt, maar zonder zich in te graven."

”Ik werk aan vrije trappen”

Intussen werkt Biglia hard om het niveau van voor zijn schouderoperatie weer te bereiken. Men moet mij niet vertellen dat ik nog niet de oude Biglia ben. Ik weet dat wel, ik mis nog matchritme”, zo klonk het.

De Argentijn raakte ook geïrriteerd toen een journalist opmerkte dat zijn vrije trappen nog scherpte missen. “Iedere keer diezelfde vraag, dat irriteert op den duur. Hoe wil je dat ik na drie-vier maanden inactiviteit al meteen datzelfde balgevoel zou hebben. Ik werk eraan op training.”

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.