Juhasz: "Kortrijk verdient plaats in top zes"

MAANDAG, 23 JANUARI 2012, 10:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Voor de tweede week op rij hield Anderlecht de nul tegen een club uit de top vier. "Dit is een opsteker voor de verdediging", zegt Roland Juhasz. "We gaan dit ook in de volgende matchen proberen. Lukt dit, dan ben je al halfweg."


Anderlecht had de nodige moeite met Kortrijk. "Of deze zege moeilijker was dan vorige week tegen Club Brugge? Daar ga ik mij niet over uitspreken want het zijn twee verschillende wedstrijden", aldus de Hongaarse verdediger. "Ik moet zeggen dat dit Kortrijk zijn plaats in de top zes verdient."

Anderlecht won uiteindelijk dankzij een door Kortrijk fel gecontesteerde strafschop. De thuisploeg ging na de rust fel op zoek naar de compensatiestrafschop, zo vond Juhasz. "Het was penalty op Suárez. Kortrijk deed er na de rust alles aan om zelf ook een penalty te krijgen, maar de scheidsrechter trapte daar niet in en bleef de fases correct beoordelen."

Bron: Het Laatste Nieuws, Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.