Anderlecht andermaal winnaar van het weekend

MAANDAG, 23 JANUARI 2012, 00:46 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

De korte winterstop heeft paars-wit duidelijk deugd gedaan. Als enige topclub pakte het zes op zes in 2012.


Gent pakte amper één op zes en Club Brugge wist na de jaarwisseling zelfs nog geen enkel punt te sprokkelen. Standard verpulverde Beerschot, maar kwam zondagavond niet tot scoren tegen Westerlo en moet dus vrede nemen met vier op zes. Evenveel als Racing Genk. KV Kortrijk en Cercle Brugge -beide in de running voor play-off 1- haalden respectievelijk 1 en 3 punten.

In de stand heeft Anderlecht nu zes punten voorsprong op Gent en negen op Brugge. Standard staat reeds elf punten in het krijt.

Dinsdag staat met Anderlecht-AA Gent al meteen de topper van de tweeëntwintigste speeldag geprogrammeerd. Een topper die Anderlecht mogelijk een voorgift van negen punten kan bezorgen.

Woensdag worden er met Club Brugge-Lokeren, Mechelen Genk en Standard-Bergen ook nog enkele mooie partijen afgewerkt. Daarnaast is er ook nog onder andere de degradatietopper tussen Sint Truiden en Westerlo.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.