Magallan vervoegt de kern op training

DONDERDAG, 13 JANUARI 2022, 23:42 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES - WEDSTRIJDEN Lisandro Magallan traint weer mee met de kern na een korte afwezigheid. In principe geraakt hij speelklaar voor de wedstrijd tegen Standard. Majeed Ashimeru herstelt momenteel van een covid besmetting. Normaal gezien mag hij dit weekend de quarantaine verlaten. Of hij opgenomen zal worden in de kern, valt nog af te wachten.

Zakaria Bakkali traint mee met de U21. Daarnaast volgt hij nog een apart trainingsschema. De speler heeft geen toekomst meer bij Anderlecht, maar is fysiek wel volledig in orde. Op 4 maanden tijd verloor hij 8 kilo en geraakte hij volledig verlost van zijn enkelblessure. De speler staat open voor elk aanbod, maar wil niet inleveren op zijn loon. Zijn contract loopt af in juni.

Een andere vaste klant bij de U21 is Adrien Trebel. De Fransman heeft nog een contract tot juni 2023 en zal dit waarschijnlijk ook uit doen. Een vertrek uit België is weinig waarschijnlijk aangezien zijn vrouw een tweede kind verwacht. Trebel is daardoor niet geïnteresseerd in een exotische bestemming. Een uitleenbeurt aan een Belgische club behoort eveneens niet tot de mogelijkheden, aangezien de club zijn concurrenten niet wil versterken.

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum