Kouyate langer bij Anderlecht

DINSDAG, 17 JANUARI 2012, 20:19 - BelgicaZeus
Anderlecht-Online No Image Found

Cheikhou Kouyate heeft zopas zijn contract bij Anderlecht verlengd tot 2016. Zijn huidige verbintenis liep tot 2014, maar hij tekende dus bij voor twee seizoenen.


Na zijn uitleenbeurt bij Kortrijk keerde Kouyate terug naar Anderlecht. Hij kon zich daarna ook doorzetten tot het basis elftal van Ariël Jacobs. Tot nu toe speelde hij in 2,5 seizoen 87 wedstrijden en scoorde daarin drie doelpunten. Hij werd al één keer kampioen met Paars-Wit.

"Ik ben heel erg tevreden met deze contractverlenging", aldus Cheikhou. "Ik hou van deze club en ben trots om de kleuren van Paars-Wit te mogen verdedigen. Ik wil ook iedereen binnen de club, de staf én m'n ploegmaats bedanken want zonder hen had ik hier vandaag niet gestaan. Zonder natuurlijk ook de trouwe fans te vergeten", gaat hij verder. "De club toont met dit nieuwe contract veel vertrouwen in mij en ik zal er dan ook alles aan doen om de doelstellingen te helpen verwezenlijken en de supporters die 31ste titel te schenken."

Bron: RSCA



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.