Reacties Jovanovic, Gillet en Kouyaté

MAANDAG, 16 JANUARI 2012, 14:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De ruime overwinning tegen Club Brugge bezorgt heel Anderlecht een goed gevoel. Dat viel ook op te maken uit de reacties die Milan Jovanovic, Guillaume Gillet en Cheikhou Kouyaté gaven na de wedstrijd. Een overzicht.


Jovanovic: "Zege is oververdiend"

Milan Jovanovic zette Anderlecht halfweg de tweede helft op rozen door het tweede doelpunt te scoren. "In de eerste helft hadden we het geluk aan onze kant bij die open kans van Odjidja, maar onze zege is oververdiend", zo vindt hij.

"Dit is een mentale opsteker. Deze overwinning is belangrijk voor ons verder parcours in de competitie. Het is mooi dat de drie aanvallers vandaag scoren. Maar ik wil een pluim geven aan de defensie. De verdediging heeft het schitterend gedaan."

Gillet: "Zijn goal zal Jovanovic bevrijden"

Guillaume Gillet scoorde gisteren niet, maar zag hoe zijn spitsbroeders dit van hem overnamen. "We moesten omzeggens maar in de rechthoek van Club komen om te scoren. Ik zie de toekomst positief in. Zijn goal zal Jovanovic bevrijden: hij zat er een poos op te wachten."

"Mbokani is dan weer supersterk in de lucht. Die wint negen van de tien kopduels. Met Suarez erbij kom je dan al een heel eind."

Kouyaté: "Ik schrijf Brugge nog niet af"

"Tijdens de stage heeft de trainer er nog eens op gehamerd dat we ook oog moesten hebben voor de organisatie", aldus Cheikhou Kouyaté. "Als je geen doelpunt incasseert, kan je ook niet verliezen. Deze zege is vooral psychologisch belangrijk. Maar, ik schrijf Club Brugge nog niet af."

"Ik had wel mijn handen vol met Vleminckx. Het is een fysiek sterke speler en ik had mij tot doel gesteld om hem geen centimeter ruimte te geven om. Door hoog te storen op Dirar hebben we de aanvoer naar Vleminckx ook afgesneden."

Bron: Het Belang van Limburg, Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.