Leoni verlengt contract tot 2024 (met optie)

DINSDAG, 28 DECEMBER 2021, 20:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Anderlecht heeft het contract van Théo Leoni opengebroken. De aanvoerder van de U21, wiens verbintenis eind dit seizoen afliep, heeft zijn lot nu tot 2024 aan Anderlecht verbonden. De overeenkomst bevat ook een optie voor twee extra jaren.

"Leoni is een zeer belangrijke speler voor het project van de club. Wij rekenen erop dat hij volgend jaar een leider wordt in 1B en op de deur van het eerste team klopt", vertelt head of sports Peter Verbeke. 

Want de 21-jarige centrale middenvelder maakte nog geen minuten met het eerste elftal. "Dat is één van mijn doelen voor 2022", zegt Leoni. "Ze hebben me geleerd dat je geduld moet hebben in het leven, dat je niet altijd meteen krijgt wat je wilt, wanneer je het wilt. Geduld is een deugd. Ik ben met dat idee opgegroeid."

Volgens hoofd jeugdopleidingen Jean Kindermans is Leoni een speler die past bij Anderlecht. "Hij is het type speler waar de Anderlecht-fans van houden: technisch, gul en hij speelt zonder angst."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.