Jacobs relativeert topper

ZATERDAG, 14 JANUARI 2012, 14:47 - Legear13
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen staat er de topper op het programma tussen Anderlecht en Club Brugge, Ariël jacobs relativeert echter het belang van de topper.


'Dat is nu eenmaal zo, een beslissing van de kalender. Maar beslissend zal die wedstrijd sowieso niet zijn. Er volgen nog te veel andere matchen en iedereen heeft gezien dat in de play-offs nog heel veel kan veranderen. De match RSCA-FCB is wel het begin van een zwaar luik, want er staan nu anderhalve maand topmatchen voor de deur', volgens Jacobs.

Anderlecht kan terug een beroep doen op kapitein Lucas Biglia. 'Iedereen kent de drive van Lucas en hoe graag hij de ploeg weer diensten wil bewijzen'.

Volgens Silvio Proto is het zondag een speciale wedstrijd. 'Wie zondag de wedstrijd wint, heeft in ieder geval een grote mentale opsteker beet. De balans onder Daum is positief voor Club. Ze toonden al dat ze een resultaat kunnen houden, ze slikken heel weinig goals en beschikken over een stevig blok', aldus Proto.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.