Iraanse Fenerbahçe-spits gelinkt aan Anderlecht

ZONDAG, 26 DECEMBER 2021, 10:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Turkse media melden dat Anderlecht zich deze wintermercato wil versterken met Allahyar Sayyadmanesh. Het bericht moet echter met een stevige korrel zout genomen worden. De websites baseren zich op een lijstje van Voetbal België met transfergeruchten van de voorbije periode.

Sayyadmanesh wordt sinds begin oktober vorig jaar door Fenerbahçe uitgeleend aan Zorya Lugansk in Oekraïne. Dit seizoen staat zijn teller bij op zeven competitiedoelpunten, vier assists en twee treffers in de Conference League.

Afgelopen najaar doken er af en toe berichten op dat Anderlecht Sayyadmanesh zou volgen. Het is op basis van die geruchten dat Voetbal België hem in een lijstje opneemt met nog een vijftal namen die de voorbije periode aan Anderlecht gelinkt werden (Vermaelen, Vitinho, Walemark, Nelsen en Tenaglia).

Over een week loopt de uitleenbeurt van Sayyadmanesh aan Zorya Lugansk ten einde. De Oekraïnse club licht de aankoopoptie van 3,5 miljoen euro niet. Sayyadmanesh keert dus terug naar Fenerbahçe.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.