"Ik heb nooit meer gebeden dan woensdag"

VRIJDAG, 13 JANUARI 2012, 14:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Wie ook dol van vreugde was na de Gouden Schoen van Matias Suarez, was zijn moeder Rosario. "Ik ben zo gelukkig voor mijn kleine jongen. We hebben de hele tijd gezongen, gedanst en geroepen, zo blij heeft Matias ons gemaakt."


"Het was moeilijk om de verkiezing vanuit Cordoba te volgen aangezien ze niet rechtstreeks op tv was. Ik had overal pijn van de stress. Ik ben zeer gelovig, maar heb nooit in mijn leven meer gebeden dan woensdag. Ik wist hoe belangrijk die trofee voor Matias was", zo vertelde zijn moeder via de telefoon aan Het Nieuwsblad.

"Toen zijn manager belde, barstte ik in tranen uit. Het is het mooiste cadeau dat hij me kon geven. Toen hij bij Anderlecht tekende, heeft hij het huis gekocht waarin ik woon, maar deze Gouden Schoen is van onschatbare waarde. Zodra hij even tijd had, heeft Matias gebeld. Ik weende en hij vertelde me hoe gelukkig hij was."

"Mati had buikpijn van de stress"

"Toen hij belde, bedankte me voor alles en gaf toe dat hij de hele dag buikpijn had gehad van de stress", gaat zijn moeder verder. "Matias lijkt op mij: we zijn erg verlegen, op het ziekelijke af. Op zijn negende won Matias een nationale tekenwedstrijd, maar hij schaamde zich voor zijn tekeningen."

"Hij heeft altijd aan zichzelf getwijfeld en bloeit pas nu open. Zijn grootste droom is ooit het shirt van Argentinië te dragen. Ik ben zo al fier op hem, omdat hij naast een goede voetballer ook een vriendelijke en bescheiden jongen is. Voor een moeder is dat het mooiste."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.