Club-fans riepen op forum op tot 'hate game'

MAANDAG, 20 DECEMBER 2021, 20:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Via een forum van en voor supporters van Club Brugge werd zondagmorgen opgeroepen om van de clash tegen Anderlecht een echte 'hate game' te maken. Het Laatste Nieuws kon heel wat berichten inkijken. "Je moet die ‘Mauves’ echt duidelijk maken dat ze stront zijn, en ze ook zo behandelen", klonk het onder meer.

"De spelers moeten ervoor gaan, maar het is ook onze taak als twaalfde man om er nog eens een ouderwetse hate game van te maken", start het bericht dat ene R.O. om 9.14 uur online plaatste. "Ontplof bij iedere overtreding, fluit die Joodse rat (Lior Refaelov, red.) uit bij elke baltoets. Verneder ze."

Een andere forumgebruiker postte "Schuim! Haat! Alles kapotmaken!

Vooral Refaelov moest het ontgelden. "Ik ga die kerel voor rot en vort uitschijten. Die kerel moet huilend van dat veld, voor de ogen van zijn familie", luidde een van de posts.

De berichten werden overgemaakt aan Club Brugge. "We nemen dit mee in het lopende onderzoek samen met de bevoegde politiediensten", laat Club weten in een reactie.






Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.