"Manier van juichen was onnodig, maar werd hele match uitgescholden"

MAANDAG, 20 DECEMBER 2021, 09:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Wesley Hoedt leek even de matchwinnaar te worden, maar meer dan over zijn doelpunt werd er achteraf gesproken over zijn manier van juichen. Met de hand aan het oor liep hij naar de Club-supporters. Na de match erkende Hoedt dat hij dat beter niet deed. "Maar de Club-fans moeten niet huilen als iemand eens iets terugdoet."

"We hebben veel kansen gecreëerd, maar het probleem is hetzefde als in het begin van het seizoen: we missen er te veel", aldus Hoedt. Zelf scoorde Hoedt uit een warrige fase na een hoekschop. Het leverde hem geel op voor provocatie. "Dat was niet verstandig en onnodig", klonk het na afloop.

Hoedt stak het op de emotie van het moment. "Als je de hele wedstrijd zo wordt toegezongen en uitgescholden ... Fans die roepen en spugen, moeten niet huilen als iemand eens iets terugdoet. Daar moet je een grote mijnheer in zijn."

Terwijl hij zijn uitleg deed voor de tv-camera, raapte Hoedt trouwens een munstuk op dat hij naar zijn hoofd gegooid kreeg.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.