Lukaku: "Pro League, f*ck jullie hashtags"

ZONDAG, 19 DECEMBER 2021, 20:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Op Instagram heeft ook Romelu Lukaku, die al jaren voorop gaat in de strijd tegen racisme, hard uitgehaald naar de Pro League. De all time topschutter van de Rode Duivels verwijt de Pro League een gebrek aan daadkracht.

"Pro League, ik hoop dat jullie nu wel eens in actie schieten", schrijft hij. "Genoeg is genoeg. F*ck jullie met jullie hashtags Onderneem nu eens echt actie. This is some bullshit."

Lukaku reageert op een bericht van de Pro League. Twee uur voor Lukaku zijn bericht de wereld instuurde, had de Pro League op Twitter deze boodschap geplaatst: "Racisme en discriminatie hebben geen plaats in de samenleving en in of rond onze stadions. Daar kunnen we niet duidelijk genoeg over zijn. De Pro League neemt samen met haar clubs de verantwoordelijkheid op om voor de coaches aan de zijlijn, de spelers op het veld, de ballenjongens aan de kant van de zijlijn of voor de supporters in het stadion voor een veilige omgeving te zorgen."


Bron: Instagram



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.