Clement: "Ik hoop op applaus voor Refaelov"

ZONDAG, 19 DECEMBER 2021, 08:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Lior Refaelov keert vanmiddag voor het eerst als Anderlecht-speler terug naar het Club Brugge, waar hij zijn (hopelijk voorlopig) grootste successen boekte. Zijn transfer naar Anderlecht namen veel Club-supporters hem niet in dank af, maar coach Philippe Clement hoopt op een warme ontvangst voor Refaelov.

Clement wil niet dat de Club-aanhang zich negatief opstelt ten opzichte van Refaelov. "Ik hoop vooral dat ze voor onze eigen ploeg supporteren", aldus de Club-coach, de zegt nog steeds een goede band te hebben met de aanvallende middenvelder. "Ik zal altijd onthouden wat hij voor deze club gedaan heeft. Hij verdient applaus, maar wel in het begin van de match. In Engeland is zoiets traditie, hier minder."

Refaelov speelde van 2011 tot 2018 voor Club Brugge. Met een doelpunt in de slotminuut van de bekerfinale van 2015, nota bene tegen Anderlecht, bezorgde hij Club zijn eerste prijs sinds 2007. Nadien werd hij ook nog twee keer landskampioen met de Bruggelingen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.