Verschaeren: "Ik leer veel van Refaelov"

ZATERDAG, 18 DECEMBER 2021, 06:53 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hij zat in het begin van het seizoen meer op de bank dan hem lief is, maar ondertussen is hij aan een opmars bezig. Yari Verschaeren is, samen met Lior Refaelov, vaak de stuwende motor in wedstrijden. Zelf is hij niet helemaal tevreden.  

Zoals de vier missers tegen STVV: "Die hebben lang door mijn hoofd gespookt, ik heb ze ook herbekeken en geanalyseerd. Conclusie: er waren twee goeie reddingen maar de andere twee moesten sowieso binnen. Daar zit ik mee en daardoor ben ik nu nog meer gefocust om zondag te scoren".

Refaelov

Verschaeren en Refaelov lijken mekaar ook steeds meer en meer te vinden op het veld. "Als we samen staan kan er altijd wel iets gebeuren. Ik leer ook veel van hem zoals slimme fouten uitlokken of naar doel trappen door de benen van een verdediger. Zo scoorde ik trouwens tegen Vitesse en dit is echt de specialiteit van Lior."

Contractverlenging

Verschaeren nam de tijd om zijn contractverlenging te tekenen. "Het is nooit de bedoeling geweest om te vertrekken, dat wil ik het liefst doen met een prijs op zak. Ik wou vooral weten hoe de club mijn ontwikkeling zag. Het begin van het seizoen is ook anders verlopen dan ik voor ogen had. Maar dat kon even goed het geval zijn indien ik bij een andere club had getekend."

Charles De Ketelaere

Zondag wacht Club Brugge én Charles De Ketelaere. "Wij zijn geen vreemden van elkaar en kennen elkaar van bij de nationale jeugd. Rivaliteit is er niet, die wordt eerder gehypet door de media. Zondag zal die er natuurlijk wel zijn, het zou echt een mentale boost zijn voor de ploeg om terug naar Brussel te keren met de drie punten. De laatste wedstrijden hebben we er een paar keer dicht tegen gestaan. Alleen was het even vaak nét niet. Ik ga erheen met een portie gezonde stress."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.