"Je moet altijd de ingesteldheid hebben dat je wil winnen"

VRIJDAG, 17 DECEMBER 2021, 13:52 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Vincent Kompany is meteen duidelijk op de persconferentie naar aanleiding van de wedstrijd tegen Club Brugge komende zondag. "Een punt interesseert mij niet, je moet naar daar gaan met de ingesteldheid om te winnen, die moet je altijd hebben"

"Het is een belangrijke wedstrijd en ze komt op een belangrijk moment", gaat de coach verder, "Toen ik dat maanden geleden zei was dat misschien té optimistisch, ondertussen is weer al veel veranderd, zo hebben we opnieuw een volledige nieuwe ploeg"

"We bereiden ons in ieder geval voor op het beste Club, de wedstrijd kan op elk moment beslist worden. Na vijf minuten maar evengoed in reservetijd."

"Wie we wanneer zullen gebruiken ben ik nog niet mee bezig. In principe is iedereen fit al komt er nog een training aan, dus moet ik met twee woorden spreken. Ik heb in ieder geval vijf wissels en dat biedt opties, het zal echt van het soort wedstrijd afhangen"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.