"Kan mij 100% vinden in onze manier van voetballen"

VRIJDAG, 17 DECEMBER 2021, 10:33 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sergio Gomez is stilaan onmisbaar geworden in de basiself van Vincent Kompany. De Spanjaard zelf voelt zich ook goed in Brussel. HIj maakte een bewuste keuze voor RSC Anderlecht en had onmiddellijk het gevoel dat die goed ging uitpakken.

Gomez legt in Sport Voetbalmagazine nog eens uit waarom hij indertijd voor RSC Anderlecht heeft gekozen. Eén van die redenen was natuurlijk Vincent Kompany.
"We hebben het hier toch over een legende van Manchester City en tevens icoon bij RSC Anderlecht. Maar toen ik hem aan de telefoon sprak had ik meteen door dat ze niet zomaar bij mij terecht gekomen waren. Ze hadden mij uitvoerig gescout. Al die zaken hebben mij uiteindelijk overtuigd om te kiezen voor de club."

Door zijn goede prestaties bij Anderlecht gaat Gomez ook meer dan ooit over de tong in Spanje.
"Een beslissing nemen doe je altijd met volle overtuiging. Dat was ook zo bij mijn keuze al weet je nooit hoe die gaat uitpakken. Al had ik er toen wel al een goed gevoel bij. Iedereen binnen Anderlecht had het volste vertrouwen in mij. Dat alleen maakte dat ik mij meer op mijn gemak voelde."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.