Chatelle: "Ik hoopte dat Jacobs zou vertrekken"

MAANDAG, 9 JANUARI 2012, 15:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Terwijl Anderlecht in Turkije de tweede helft van het seizoen voorbereidt, traint Thomas Chatelle in z'n eentje in Neerpede. De speler op overschot hoopt deze maand Anderlecht te verlaten. Hij wil eindelijk weer gaan voetballen.


"Ik zal echt opgelucht zijn als ik Anderlecht kan verlaten", zo vertelt Chatelle in La Dernière Heure. "Momenteel verkeer ik nog in het ongewisse en de maand kan nog lang duren. De frustratie was de voorbije maanden soms hard om dragen. Ik had geen doel in het vooruitzicht. Wat me overkwam is moeilijk te aanvaarden. De laatste maanden heb ik mijn laatste illusies verloren."

In de zomer was duidelijk dat Ariël Jacobs Chatelle niet meer hoefde. Een last-minute transfer naar Westerlo wilde hij niet. "Ze kwamen pas aankloppen op de laatste dag van de transferperiode. Erg duidelijk was het ook niet en ik heb zelfs nooit met trainer Ceulemans gesproken", legt Chatelle uit waarom hij een transfer afwees.

"Jacobs wilde niet me me praten"

Het was Chatelle duidelijk dat Jacobs met hem niet verder wilde. "Ik was geen transfer van hem, maar van Roger Vanden Stock", weet Chatelle. "Soms hoopte ik dat er een nieuwe trainer zou komen. Ik heb hem meermaals om een gesprek gevraagd, maar zonder resultaat. Ik kan een boek schrijven over mijn ervaringen hier. Maar ik ben niet alleen. Tom De Sutter zit in hetzelfde schuitje."

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.