"Ik blijf rustig als het stormt en andersom ook"

ZONDAG, 12 DECEMBER 2021, 06:43 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSC Anderlecht trok terug naar Seraing, deze keer zonder meegereisde supporters, al gingen die thuis voor tv uit het dak. Vincent Kompany blijft er zoals altijd rustig onder en blijft zijn leuze, "Don't believe the hype, don't believe the drama", hanteren. Volle focus op STVV nu.

De coach was vooral tevreden van de mentaliteit waarmee zijn ploeg aan de aftrap kwam en dat de hele wedstrijd bleef tonen. "De manier waarop, de ingesteldheid en de discipline, daar ben ik heel blij mee en het resultaat natuurlijk. Felecitaties voor de hele ploeg maar dinsdag wacht STVV alweer in het Lotto Park. Volle focus dus op die wedstrijd."

"We werken keihard en moeten dat ook blijven doen. Wat ze vandaag op het veld hebben laten zien komt er niet zomaar. En dat is ook zo voor de komende wedstrijden. Willen we progressie blijven maken moeten we ons nu opnieuw focussen op de volgende wedstrijd. Ook dan moet de ploeg er opnieuw staan, van de eerste tot de laatste minuut."

"En dat zeg ik ook tegen de ploeg. Ik ben de eerste om altijd rustig te blijven, als het stormt, maar ook als de euforie groot is. Dit resultaat is niet toevallig maar komt er door keihard werken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.