Officieel: Matthys vervoegt scoutingscel

ZATERDAG, 11 DECEMBER 2021, 12:28 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht heeft in Tim Matthys (37) versterking gevonden voor het scoutingsteam. Matthys was werkzaam als Sports Manager bij AA Gent, maar gaat dus nu aan de slag bij Paars-wit waar hij opnieuw met Peter Verbeke zal samenwerken. De overstap hing al een tijdje in de lucht.

De overgang van Matthys is geen verrassing aangezien er al een tijdlang geruchten de ronde deden over Matthys' komst naar Anderlecht. Hij speelde bijna 500 wedstrijden in zijn loopbaan voor clubs als Zulte Waregem, AA Gent, KV Mechelen en Mons. Alvorens hij bij AA Gent aan de slag ging, was hij Hoofd Scouting bij KV Mechelen. Bij Paars-wit zal hij nu samenwerken met Peter Verbeke en Dries Belaen (Manager Rekrutering).

"Bij RSC Anderlecht kom ik terecht bij de grootste club van België. Ik wil hier mijn bijdrage leveren zodat de club zo snel mogelijk die 35ste titel kan grijpen.",aldus Matthys.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.