Suarez: "Anderlecht door grote poort verlaten"

MAANDAG, 9 JANUARI 2012, 08:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Matias Suarez was liefst 31 uur onderweg van Argentinië naar het trainingskamp van Anderlecht in Turkije. "Het was de ergste reis uit mijn leven", zo zuchtte de spits, die ook aangaf Anderlecht deze winter niet te willen verlaten.


"Mijn vlucht van Spanje naar Duitsland had vertraging waardoor ik mijn aansluiting naar Antalya miste", zo doet hij zijn verhaal. "Teammanager José Garcia heeft mij via de telefoon een andere vlucht helpen zoeken, maar mijn batterij liet het afweten."

"Toen ik eenmaal in Turkije geland was werd ik aan de douane tegengehouden omdat mijn papieren niet in regel zouden zijn. Na twintig minuten hebben de Turken mij uiteindelijk laten gaan."

"Arsenal wordt moeilijk"

Suarez sprak ook over de vermeende interesse van Arsenal. "Het is een hele eer dat mijn naam daar valt. Maar omdat ik geen international ben, wordt een Engelse werkvergunning moeilijk", zo weet hij.

"Ik heb ook geen zin om te vertrekken. Het team draait goed en we kunnen dit seizoen nog mooie dingen laten zien. Als ik vertrek is dat door de grote poort met een prijs en niet tijdens de winterstop."

Bron: Het Belang van Limburg, Het Nieuwsblad, La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.