"Moeten weer kunnen genieten van wedstrijden, maar zijn er nog niet"

VRIJDAG, 3 DECEMBER 2021, 16:04 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De tijd dat je naar het stadion trok en je afvroeg met hoeveel RSC Anderlecht ging winnen, is al lang geleden. Tegenwoordig vraag je je af of ze überhaupt gaan winnen. Vincent Kompany wil terug naar hoe het daarvoor was al geeft hij meteen ook mee dat ze daar nog lang niet zijn. 

Het is duidelijk, voor Kompany telt enkel en alleen RSC Anderlecht. Over het spelen voor mogelijk lege tribunes moest hij een reactie schuldig blijven. "Sorry, mijn vizier staat tegenwoordig alleen maar op RSC Anderlecht. We hebben twee overwinningen achter de rug maar hebben die niet zomaar cadeau gekregen met de nodige fouten."

Seraing

"Zoals de penaltyfouten op Seraing, jeugdzondes kan ik het niet noemen want het waren twee ervaren spelers. Het begin van die wedstrijd was gewoon zwak. Toch hebben ze een scheve situatie recht getrokken. Die zaken moeten vanaf de start van een wedstrijd getoond worden én volgehouden worden tot het einde."

"We moeten een gewoonte maken van winnen, dat moet opnieuw ingebakken zitten in onze cultuur. Maar zover zijn we nog lang niet. We moeten hard blijven werken om er elke dag te staan want dat is nu nog niet het geval."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.