Biglia: "Woorden manager engageren mij niet"

VRIJDAG, 6 JANUARI 2012, 08:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Op het trainingskamp in Turkije heeft Lucas Biglia gereageerd op de geruchten rond een mogelijke transfer naar Fiorentina. "Ik weet dat er geen concreet voorstel is. Ik heb mijn manager niet nodig om allerlei dromerijen te uiten."


Biglia zegt niet gelukkig te zijn met de uitlatingen van zijn manager dat zijn hart bij Fiorentina ligt. "De woorden van mijn manager zijn de zijne, die engageren mij niet. Als mijn hart niet bij Anderlecht lag, zou ik hier niet zijn. Dan zou ik niet alle opofferingen hebben gedaan om sneller dan verwacht terug te zijn en er te staan bij de voorbereiding van de tweede competitiehelft."

"Ik weet dat ik een keer een stap zal zetten naar een grotere club, om verder te evolueren en om terug te keren in de Argentijnse nationale ploeg. Maar ik ben niet wanhopig, hé. Ik wil gerust tot juni blijven. Misschien past het tactische Italiaanse voetbal wel het beste bij mij. Ik heb de jongste jaren veel aan maturiteit gewonnen, maar de toekomst zal uitwijzen of ik daar zal spelen."

"Praet kan mijn opvolger worden"

Als vervanger van Biglia denkt Anderlecht aan Daniel Tözser van Genk. "Hij zou een goeie vervanger zijn, maar misschien zijn er ook opties in de huidige kern. Kljestan kan mijn rol overnemen en voor de toekomst is er Dennis Praet. In Dennis herken ik mezelf toen ik jong was. Die jongen heeft een groot potentieel. Ik praat zoveel mogelijk met hem en probeer hem te helpen. Er zal een moment komen waarop hij mijn rol kan overnemen."

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.