Takidine duikt op in Instagram-post Bakkali

DONDERDAG, 2 DECEMBER 2021, 22:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE In mei vorig jaar was hij de eerste transfer van Anderlecht die zomer, maar al snel verdween hij volledig uit beeld. Velen vragen zich dus af hoe het gaat met Ilias Takidine. In een filmpje dat Zakaria Bakkali vandaag op Instagram postte, zien we hoe hij samen met Takidine fitnessoefeningen doet.

Bij zijn komst sloot Takidine aan bij de A-kern. Tijdens de voorbereiding speelde hij af en toe mee. Maar toen de U21-competitie door corona werd stopgezet en Anderlecht regelmatig oefenduels organiseerde voor bankzitters en jongeren, was de 20-jarige rechtsbuiten nooit van de partij. Dit seizoen maakt hij volgende de officiële clubwebsite deel uit van de U21-kern, maar in geen enkele wedstrijd haalde hij al de selectie.

Vandaag post Zakaria Bakkali op zijn Instagram Stories een kort filmpje waarin Takidine opduikt. Het lijkt erop alsof de twee aan het wandelen zijn op een loopband.


Bron foto: Instagram 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.