Jovanovic: "Had nooit schrik om te verliezen"

MAANDAG, 28 NOVEMBER 2011, 20:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Dat Anderlecht tegen Zulte Waregem door het oog van de naald kroop, beseft ook Milan Jovanovic. "Laten we er ons van bewust zijn dat we zo'n scheve situatie enkel in de Belgische competitie kunnen rechtzetten", zo waarschuwt hij.


"De inbreng van De Sutter was beslissend. Ik ben blij voor hem. Schrik om te verliezen heb ik nooit gehad. Ik heb voortdurend mijn ploegmaats tot meer rust moeten aansporen", zo vertelde Jovanovic na de partij.

De Serviër hoopt wel dat Anderlecht lessen trekt uit wat zaterdag gebeurde. "We mogen geen schrik hebben om meteen van bij het begin van de match druk te zetten. In de Belgische competitie bedoel ik, de Europa League is een ander verhaal."

"Ik ben naar hier gekomen om de titel te winnen. 2-0 verlies was een catastrofe geweest. Deze zege is belangrijk, de belangrijkste van dit seizoen in de competitie", zo besloot de goedlachse linksbuiten.

Bron: Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.