Jovanovic: "Probeer Jacobs meer relaxed te maken"

ZATERDAG, 26 NOVEMBER 2011, 14:58 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Het Nieuwsblad publiceert vandaag een uitgebreid interview met Milan Jovanovic. De 30-jarige Serviër kwam na een minder geslaagd avontuur in Engeland bij Anderlecht terecht maar maakte zich meteen heel populair bij de supporters.


Enkele opmerkelijke uitspraken uit het gesprek op een rijtje:

- "Om eerlijk te zijn was ik een beetje bang toen ik voor Anderlecht tekende. Het was geen normale transfer, hè. Ik was een speciale: als ex-speler van Standard en Liverpool."

- "My friend, statistieken zijn zoals een bikini. Ken je dat, een bikini? Dat is mooi om naar te kijken, maar het belangrijkste is wat eronder zit." (lacht)

- "Suarez is technisch één van de beste spelers waar ik ooit mee gevoetbald heb, maar de grootste verrassing voor mij is Kljestan. Ik kende hem niet, maar hij is cruciaal voor het team."

- "De kleedkamer is hier (bij Anderlecht, red) zo rustig. Als je dat vergelijkt met Standard: oh my god."

- "Jacobs is uiterlijk serieus, maar binnenin erg emotioneel. Soms vind ik hem te emotioneel. Ik probeer hem dan ook meer relaxed te maken, maar het is zijn stijl."

Het volledige interview kan u hier lezen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.