Selectie: Zulte Waregem - Anderlecht

ZATERDAG, 26 NOVEMBER 2011, 12:46 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Vanavond neemt Anderlecht het aan de Gaverbeek op tegen Zulte Waregem. Coach Ariël Jacobs selecteerde een 20-koppige kern. Met Dieumerci Mbokani wil de staf alvast geen risico's nemen en ook Matias Suarez is nog onzeker.


"Mati sukkelt nog steeds met overbelasting van de quadriceps", aldus Jacobs tijdens de persconferentie. "Hij heeft vandaag de training vroegtijdig verlaten en we zullen zaterdag zien in hoeverre hij in staat is om aan te treden tegen Zulte Waregem."

Dieumerci Mbokani zit al zeker niet in de kern en ook de match in Athene donderdag komt in het gedrang. "De blessure is er nog altijd. Ik wil dat het deze keer eerst echt helemaal genezen is voor hij opnieuw een wedstrijd speelt. De kans dat hij meereist naar Athene is dan ook klein."

Selectie: Badibanga, Cordier, Deschacht, De Sutter, Fernando, Gillet, Iakovenko, Jovanovic, Juhasz, Kanu, Kljestan, Kouyate, Marecek, Odoi, Praet, Proto, Safari, Schollen, Suarez, Wasilewski



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.