Luciano D'Onofrio op weg naar Anderlecht

DONDERDAG, 17 NOVEMBER 2011, 10:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens Het Nieuwsblad is Luciano D'Onofrio op weg naar Anderlecht. D'Onofrio, die deze zomer vertrok bij Standard, verzoende zich met Roger Vanden Stock en had een hand in de transfers van Jovanovic en Mbokani.


De wilde tackle van Axel Witsel en open beenbreuk van Marcin Wasilewski zorgden ervoor dat de relaties tussen Anderlecht en Standard twee jaar erg kil waren. De geplande verzoening tussen Roger Vanden Stock en Luciano D'Onofrio bleek niet meer dan een schijnvertoning. Daarna volgde ook nog een vete over een sponsorcontract met Belgacom.

Nadat D'Onofrio deze zomer vertrok bij Standard slaagden beide partijen er toch in de strijdbijl te begraven. D'Onofrio speelde een belangrijke rol in de transfers van Mbokani en Jovanovic naar Anderlecht en de relatie met Vanden Stock verbeterde gevoelig.

Beide heren beseffen ook elkaar te kunnen gebruiken om hun droom te verwezelijken. Vanden Stock wil in navoling van zijn vader Europese successen behalen en D'Onofrio hoopte hetzelfde met Standard. D'Onofrio besefte echter dat Anderlecht als club uit de hoofdstad van Europa en een sponsors als BNP Paribas meer mogelijkheden heeft om dit te bereiken.

Vanden Stock beseft dat iemand als met de connecties D'Onofrio zijn club alleen maar vooruit kan helpen. Hij wil hem dan ook lid maken van Anderlecht, maar zal dan eerst zijn achterban hiervan moeten overtuigen. D'Onofrio zelf is echter niet geïnteresseerd in een vrijblijvende functie en wil enkel een officiële rol bekleden. Kan dit niet bij Anderlecht, dan mogelijk elders. Het gerucht gaat immers dat hij ook met Club Brugge in gesprek is. Wordt ongetwijfdeld vervolgd.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.