Kaminski: "Zo snel mogelijk naar Anderlecht"

DONDERDAG, 10 NOVEMBER 2011, 18:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Thomas Kaminski speelt momenteel bij OHL Leuven, maar ligt vanaf volgend seizoen onder contract bij Anderlecht. Als het van de doelman afhangt, speelt hij zo snel mogelijk in het Astridpark. "Ik wil me tonen bij Anderlecht."


"Als Anderlecht zou voorstellen om me nog een jaar langer bij OHL te stallen, zou ik niet nee zeggen", zo vertelde Kaminski dinsdagavond aan Sporza tijdens het loopevenement 'Battle Of The Cities' in Leuven. "Maar persoonlijk zou ik graag zo snel mogelijk naar Anderlecht gaan. Ik wil me daar tonen en in de kijker spelen of trainen."

Als Kaminski volgend seizoen naar Anderlecht komt, krijgt hij wel af te rekenen met Silvio Proto. Tenzij die vertrekt, natuurlijk. "We kennen elkaar goed. Ik hoef zijn rekening niet te maken, maar ik denk dat het nu moet gebeuren wil hij nog een stap hoger zetten. Hij is een goeie keeper en dat zien ze in het buitenland ook."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.