Proto: "Ons zo snel mogelijk herpakken"

MAANDAG, 7 NOVEMBER 2011, 14:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het scheelde niet veel of Anderlecht eindigde tegen Cerle met negen. Gelukkig voor Silvio Proto kreeg hij in de slotfase slechts geel voor zijn fout op Vetokele. "Ik was gelanceerd en kon niet zo maar stoppen", verdedigt hij zich.


"Daarbij zocht Vetokele ook echt de fout", aldus Proto in Het Nieuwsblad. "Ik ging voor de bal en hij wachtte mij op om zich dan te laten vallen."

Na het laatste fluitsignaal spoedde Proto zich naar de scheidsrechter en naar Vidarsson, die Jovanovic een rode kaart had aangenaaid. "Sommige spelers van Cercle liepen meer achter de scheidsrechter om een kaart te vragen dan achter de bal", vindt Proto. "Ik ben de arbiter na de match gaan zeggen dat hij te weinig blessuretijd had bijgeteld."

"Ach, ik was gewoon wat gefrustreerd. In de vestiaire is alles bekoeld. Het seizoen is nog lang en het is nu aan ons om ons zo snel mogelijk te herpakken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.