Jacobs: "Jordan moet geduld hebben"

ZATERDAG, 5 NOVEMBER 2011, 11:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs ging gisteren op zijn persconferentie ook kort in op de discussie die deze week ontstaan is rond Jordan Lukaku. "Ik ken de grond van de zaak niet", aldus Jacobs, "maar ik kan wel zeggen dat Jordan goed bezig is."


"Hij heeft natuurlijk wel nog ups en downs en zoals bij alle jongeren moet ik mij af en toe kwaad maken op hem, maar dat is normaal bij voetballers van die leeftijd", zo zegt Jacobs. "Ik zou het daarom gevaarlijk vinden indien een jonge speler als Jordan al zo onder druk werd gezet."

Volgens Jacobs moet de jongste Lukaku vooral hard werken en niet alles meteen willen. "Het is belangrijk voor een jonge speler om geduld op te brengen. Dat geldt zowel voor de speler als voor zijn entourage. Ik heb vorige week nog dezelfde discussie gehad met Dennis Praet."

"Doorzettingsvermogen en op de tanden bijten wanneer het moeilijk gaat zijn de sleutelelementen. Er zijn tal van voorbeelden van spelers die furore maken en waarvan je het jaar daarna niets meer hoort", zo besluit Jacobs zijn les voor de jonge Anderlecht-talenten.

Bron: HNB, HLN, HBvL



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.