Manager Musona: "Zien wat Anderlecht wil"

MAANDAG, 28 JUNI 2021, 09:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Knowledge Musona wordt in Zuid-Afrika opnieuw genoemd bij topclubs als Mamelodi Sundowns, Kaizer Chiefs en Orlando Pirates. Zijn manager Mike Makaab vertelt bij KickOff.com dat hij een terugkeer naar Zuid-Afrika weinig waarschijnlijk acht.

Waar de toekomst van Musona dan wel licht, is onduidelijk. "Anderlecht heeft hem gevraagd om zich te melden de eerste week van juni en dan de training te hervatten", vertelt Makaab. "Ik ben er wel niet zeker van of hij deel zal uitmaken van het team. Musona heeft nog een contract voor een jaar en we zien wel hoe de dingen evolueren. Het is onze intentie om af te wachten en te zien wat Anderlecht van plan is."

"Er zou interesse zijn uit Zuid-Afrika en het Midden-Oosten, mogelijk ook uit China en van bepaalde Europese ploegen. Maar feit is wat we niet met Musona de markt op kunnen vooraleer we exact weten wat Anderlecht met hem wil doen", aldus Makaab. Een transfer naar Zuid-Afrika noemt Makaab "hoogst onwaarschijnlijk" aangeziende clubs daar het salaris dat Musona bij Anderlecht verdient nooit kunnen bieden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.