Proto: "Deze match is perfecte valstrik"

DONDERDAG, 3 NOVEMBER 2011, 12:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Zoals heel Anderlecht is Silvio Proto aan een sterke Europese campagne bezig. In drie wedstrijden slikte hij amper één tegengoal. "De vorige seizoenen was dat enigszins anders", zo lacht hij. "Maar we moeten blijven werken."


"Net als heel de ploeg spelen we achteraan met vertrouwen en dan durf je altijd wat meer", aldus Proto, die ook onder de indruk is van de prestaties van Kouyaté centraal in de defensie. "Hij verrast mij. Cheikhou brengt onze verdediging veel bij."

"Gaan voor de zege"

Eén punt volstaat voor Anderlecht om zich te plaatsen voor de volgende ronde. De heenmatch leerde dat dit normaal gezien geen probleem mag vormen. "Maar we mogen deze match zeker niet te licht opnemen, want het zal moeilijk worden. Het is de perfecte valstrik."

"Ik voel dat de jongens goed trainen en van moeheid is alvast geen sprake. Laten we de voetjes op de grond houden. We weten dat één punt volstaat voor kwalificatie, maar we moeten voor de zege gaan. Dan pas zullen we uitkijken naar die eerste plaats."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.