Selectie: Anderlecht - Sturm Graz

WOENSDAG, 2 NOVEMBER 2011, 20:02 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Coach Ariël Jacobs selecteerde twintig spelers voor de Europese return tegen Sturm Graz. Dieumerci Mbokani (hamstrings) is er zoals verwacht niet bij. Achter de namen van Sacha Kljestan en Davy Schollen staat nog een vraagteken.


Kljestan sukkelt met de hamstrings en deed vandaag enkel de opwarming mee. Schollen ondervindt nog steeds hinder van een trap die hij kreeg in de bekerwedstrijd tegen Rupel Boom.

Anderlecht heeft morgen aan een punt genoeg om zich te kwalificeren. "Als we donderdag een goed resultaat behalen, zet je niet alleen een grote stap richting volgende ronde, maar je kan ook een marge behouden met Lokomotiv Moskou, onze grote concurrent voor groepswinst in groep L", weet Jacobs.

Door de knappe 9 op 9 is ook de eerste plaats een doel geworden. "Iedereen weet wat het verschil is tussen eerste en tweede eindigen … het al dan niet ontlopen van een serieuze klepper in de volgend ronde", aldus Jacobs.

Selectie: Badibanga, Canesin, Cordier, Deschacht, De Sutter, Gillet, Iakovenko, Jovanovic, Juhasz, Kabasele, Kanu, Kljestan, Kouyate, Marecek, Odoi, Proto, Safari, Schollen, Suarez en Wasilewski.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.