"Afwezigheid publiek misschien reden van veel punten thuis"

ZATERDAG, 30 JANUARI 2021, 08:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Geen enkele ploeg pakte dit seizoen zoveel punten in eigen huis dan Anderlecht. Daartegen staat dat paars-wit de slechtste uitploeg is. In zijn vooruitblik naar de partij van zondag gaat Gent-coach Hein Vanhaezebrouck een mening over het eerste.

'De reden waarom Anderlecht thuis al die punten pakt, is misschien omdat er geen publiek is", zo vertelde Vanhaezebrouck op zijn vooruitblikkende persconferentie. Jammer genoeg voor de Gent-coach vindt de wedstrijd morgen plaats in het Lotto Park zonder publiek. 

Extra jammer: Albert Sambi Lokong en Adrien Trebel zijn weer volledig fit. "Een beetje te vroeg he", lachtte Vanhaezebrouck. "Voor ons is het geen goeie zaak dat zij terug zijn. Zij voegen iets toe aan die ploeg. Ik had liever gehad dat ze nog een weekje gewacht hadden."

Op de vraag of het ontslag bij Anderlecht nog steeds een litteken is, antwoordde Vanhaezebrouck kort. "Dat is weg. Ik heb nu een groter litteken", verwees hij naar de operatie die hij een tijd geleden onderging.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.