Luka Adzic opnieuw verhuurd aan FC Emmen

DONDERDAG, 28 JANUARI 2021, 10:28 - KDB2000
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De 22-jarige Luka Adzic uit Servië wordt tot het einde van het seizoen verhuurd aan FC Emmen, laatste in de Eredivisie. Zo trekt de flankspeler voor een tweede keer in het noorden van Nederland.

Luka Adzic wordt voor de komende zes maanden verhuurd aan FC Emmen in Nederland. In de zomer van 2018 nam Anderlecht de talentvolle Serviër over van Rode Ster Belgrado. Ondertussen heeft de flankspeler slechts 5 wedstrijden in het shirt van Anderlecht gespeeld. Gedurende zijn verblijf in Brussel werd hij vooral verhuurd.
In de winter van 2019 nam FC Emmen de 22-jarige Adzic op huurbasis van Anderlecht. Daar wist hij in totaal drie wedstrijden te spelen en één keer de netten te doen trillen vooraleer de competitie werd stopgezet in Nederland. In de zomer van 2020 trok Adzic op huurbasis naar MKE Ankaragücü in Turkije. Daar speelde hij in totaal 12 wedstrijden, maar wist hij niet te overtuigen. De deal werd vroegtijdig stopgezet en nu trekt de Adzic voor een tweede keer naar Emmen in de Eredivisie. Daar moet hij voor doelpunten zorgen en de club zien te behouden in eerste klasse. 

“Met Luka voegen we meer diepgang en aanvallende kwaliteiten toe aan de selectie,” aldus voorzitter Ronald Lubbers. “Bovendien kent hij het grootste deel van de groep al, net als de manier van spelen. Hij heeft zijn waarde hier vorig seizoen al bewezen, we hopen dat hij ons kan helpen in de strijd om handhaving.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.