Sambi Lokonga twee tot drie weken out

DINSDAG, 12 JANUARI 2021, 06:51 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Albert Sambi Lokonga viel uit tegen Oud-Heverlee Leuven met last aan de dij. Verder onderzoeken hebben nu uitgewezen dat de middenvelder een miniscuul scheurtje zou hebben in de adductoren. In het beste geval is hij twee tot drie weken out. 

Sambi Lokonga mist dus al zeker de wedstrijd tegen Eupen van komende vrijdag en het daaropvolgende midweekduel tegen Charleroi. 

Dat betekent dat Vincent Kompany op zoek moet naar een vervanger op het middenveld. Als vervanger op het middenveld circuleren de namen van Marco Kana en Anouar Ait El Hadj, die zouden dan wel een rijtje lager moeten gaan spelen. Adrien Trebel traint voluit mee op training, maar de vraag is of Anderlecht al het risico wil nemen om hem te brengen. En wat met Michel Vlap, krijgt die alsnog zijn kans op het middenveld?

De deal met Ashimeru is nog niet rond, dus het is onwaarschijnlijk dat die zal beschikbaar zijn voor het duel tegen Eupen. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.