Opstelling: El Hadj vervangt de vertrokken Percy Tau

ZONDAG, 10 JANUARI 2021, 17:30 - KDB2000
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Over een klein uurtje neemt Anderlecht het op tegen Oud-Heverlee Leuven, de nummer 6 uit het klassement. Kompany voert één wijziging in vergelijking met de laatste wedstrijd tegen Beerschot. De jonge El Hadj neemt de plaats in van Percy Tau die begin deze week terugkeerde naar Brighton and Hove Albion.

Bij winst springt Anderlecht over Sporting Charleroi, die gisteren met 3-2 op Oostende verloor, naar de derde plaats in het klassement en komt het op drie punten van Genk. Rechtstreekse concurrenten Genk, Charleroi, Antwerp en Beerschot lieten dit weekend punten liggen. Ideaal voor Anderlecht om daarvan te profiteren.
 
Op El-Hadj na kiest Kompany voor dezelfde spelers als tegen Beerschot. De jonge middenvelder vervangt de vertrokken Percy Tau. Murillo start op de bank waardoor Sardella opnieuw aan de wedstrijd begint op de rechtsachter. 

Opstelling RSCA:Wellenreuther, Sardella, Miazga, Delcroix, Lawrence, Sambi-Lokonga, Cullen, El-Hadj, Amuzu, Mukairu, Nmecha
Bank:Hahn, Murillo, Kana, Stroeykens, Arnstad, Dauda, Bundu, Colassin, Dimata

Opstelling OHL:Romo, Jemelka, De Norre, Ngawa, Hubert, Maertens, Vlietinck, Sowah, Mercier, Malinov, Henry
Bank: Ravet, Eppiah, Ouedraogo, Myny, Kotysch, Tamari, Vekemans





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.