"Scoutingcel verricht uitzonderlijk werk"

VRIJDAG, 8 JANUARI 2021, 18:08 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het is nog steeds wachten op Majeed Ashimeru. De wedstrijd van zondag komt in ieder geval te vroeg voor polyvalente middenvelder. Verder wordt er wel rondgekeken naar eventuele aanwinsten maar de club kampt nog steeds met financiële limieten. 

"Het dossier Ashimeru ligt nog steeds bij Peter Verbeke. Dus veel meer kan ik er niet over zeggen", zegt Vincent Kompany over de middenvelder, "Hij beantwoordt in ieder geval de basisregels waar we naar zoeken: nederigheid, werklust en intensiteit. Bovendien heeft hij kwaliteiten en voetbalde hij bij een grote ploeg".

Of er nog aanwinsten zitten aan te komen is afwachten. "Elke mercato wordt er wel uitgekeken naar opportuniteiten. We zitten natuurlijk ook met de financiële situatie van de club waardoor we geen grote bedragen kunnen uitgeven. Maar onze scoutingcel verricht uitzonderlijk werk. Met jongen mensen werken ze dag en nacht en met beperkte middelen reiken ze interessante spelers aan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.