Mukairu: "Liefde op het eerste gezicht bij Anderlecht"

VRIJDAG, 8 JANUARI 2021, 11:40 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Paul Mukairu moet zijn familie al bijna een jaar missen door de hele gezondheidscrisis. Maar de Nigeriaan voelt zich goed in Brussel, een velengd verblijf bij RSC Anderlecht spreekt hem dan ook heel erg aan. Vooral door het vertrouwen dat hij krijgt van Vincent Kompany.

Het was een kalme periode voor Mukairu tijdens de feestdagen. Zijn familie zit heel ver weg en hen bezoeken is niet echt een optie door Covid-19. De familie kan wel begrip opbrengen voor de hele situatie en ook Mukairu is het geen onoverkomelijk probleem.

De flankaanvaller wil zich vooral richten op zijn carrière en blijven werken om beter te worden. "Er is nog werk, vooral op koppen en afwerken. Met een coach als Vincent Kompany werken is een enorme boost voor je zelfvertrouwen. Hij moedigt je altijd aan op een positieve manier, zelfs als je slecht speelt. Je mag van hem fouten maken als je maar blijft vechten voor het team. Hij doet ook altijd alles om de druk bij ons weg te houden."

Mukairu zijn huurdeal loopt af op het einde van het seizoen. Anderlecht bedong wel een aankoopoptie van drie miljoen euro bij Antalyaspor. "Ik ben hier graag. Het was liefde op het eerste gezicht met Anderlecht. Ik zou heel graag blijven, maar dat is niet aan mij."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.