Makelaar Hahn: "Intentie om langer door te gaan"

MAANDAG, 28 DECEMBER 2020, 12:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Als Warner Hahn vandaag zijn medische testen goed doorstaat, tekent hij een contract tot het einde van het seizoen bij Anderlecht. Maar daar hoeft het niet bij te blijven. "Als de samenwerking van beide kanten goed bevalt, is er de intentie na dit seizoen langer met elkaar verder te gaan", zegt zijn zaakwaarnemer.

Hahn werd in mei al nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Anderlecht, maar paars-wit koos toen voor Timon Wellenreuther. Met een half jaar vertraging verhuist de 28-jarige Nederlander met Surinaamse roots alsnog naar Anderlecht. 

Het voorbije half jaar zat Hahn, die de voorbije twee seizoenen eerste doelman was bij Heerenveen, zonder club. "We hebben behoorlijk lang gewacht met het maken van een keuze omdat Warner heel duidelijk wist wat hij als volgende stap in zijn carrière wilde", zegt zaakwaarnemer Revien Kanhai bij Voetbal International. "We zijn er ontzettend blij mee dat het tot een positief vervolg is gekomen met Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.