Selectie: Eerste selectie voor Stroeykens

ZATERDAG, 26 DECEMBER 2020, 20:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Mario Stroeykens maakt voor het eerst deel uit van de wedstrijdkern van de A-ploeg. Vincent Kompany nam de aanvallende middenvelder op in zijn selectie voor de partij van morgen tegen Beerschot. Michael Murillo en Michel Vlap zijn de opvallendste afwezigen.

De 16-jarige Stroeykens geldt als een van de grootste talenten van de Anderlecht-opleiding. Sinds zijn verjaardag eind september traint hij regelmatig mee met de A-kern. Dat ziet hij nu beloond met een eerste selectie.

Murillo is al naar zijn vaderland Panama vertrokken om zijn familie te zien. Kemar Lawrence neemt zijn plaats in de wedstrijdkern in. Voor de afwezigheid van Vlap is geen reden bekend. Ook Derrick Luckassen, Peter Zulj en Landry Dimata vallen opnieuw naast de selectie.

Selectie: Wellenreuther, Verbruggen, Vercauteren, Sardella, Miazga, Kana, Delcroix, Mykhaylichenko, Lawrence, Cullen, Sambi Lokonga, Tau, Ait El Hadj, Stroeykens, Amuzu, Mukairu, Bundu, Nmecha, Dauda, Colassin



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.