Vertrek Tau meer om meer waarschijnlijk

DONDERDAG, 24 DECEMBER 2020, 08:56 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Het gerucht doet al een tijdje de ronde, Percy Tau zou in januari wel eens kunnen terugkeren naar de Premier League. Het gerucht wordt nu waarschijnlijk waarheid want de voorzitter van Brighton & Hove Albion, de moederclub van Tau, laat weten dat het plan is om hem terug te halen.

De kans is dus groot dat de Zuid-Afrikaan zijn laatste wedstrijd gespeeld heeft voor RSC Anderlecht tegen Charleroi, tenzij hij nog aantreedt tegen Beerschot. Voorlopig is er wel nog geen zekerheid dat die wedstrijd zal kunnen doorgaan door de vele Covid-19 besmettingen bij Beerschot. 

Maar Covid-19 heeft dus ook voordelen voor sommige clubs, de regels over werkvergunningen in de Premier League zijn minder streng geworden, waardoor Tau dus zou kunnen spelen in de Engelse competitie.

Het zou meteen ook zijn debuut zijn in de Engelse competitie want sinds zijn aankomst bij de Seaguls, speelde hij op uitleenbasis bij Club Brugge en nu RSC Anderlecht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.