Anderlecht wil extra doelman aantrekken

DINSDAG, 22 DECEMBER 2020, 20:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De blessure van Hendrik Van Crombrugge gooit de transferplannen van Anderlecht in de war. Volgens VTM bestaat de prioriteit van Peter Verbeke er nu in om een extra doelman aan de selectie toe te voegen. Op Timon Wellenreuther na, beschikt Anderlecht enkel nog maar over onervaren goalies van 18 jaar of jonger.

Vandaag raakte bekend dat Van Crombrugge geopereerd moet worden aan de rug en (minstens) drie maanden out is. Dat opent perspectieven voor Wellenreuther, maar verder is de spoelig dun. Derde doelman Bart Verbruggen is amper 18 jaar en keepte nog niet één wedstrijd op het hoogste niveau. Dat laatste geldt ook voor Rik Vercauteren (19 jaar), Naim Van Attenhoven (17 jaar) en Timon Vanhoutte (16 jaar).

Een degelijke en enigszins ervaren stand-in voor Wellenreuther is geen overbodige luxe. Maar veel geld om die te strikken heeft paars-wit niet. Verbeke zal dus wederom vindingrijk moeten zijn.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.